Zasebnost

Spletna stran kovastvo-rotar.si uporablja piškotke. Spletni piškotki so datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku. Te datoteke hranijo podatke, kot so nastavitve strani in stanje. Piškotki so funkcionalne ali analitične narave. Več informacij o piškotkih si lahko preberete na Wikipediji ali na allaboutcookies.org (v angleščini).

Funkcionalni piškotki

Piškotki funkcionalne narave, so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Te se namestijo na vaš računalnik takoj ob obisku spletne strani in ne hranijo nobenih osebnih informacij o uporabniku.

Analitični piškotki

Spletna stran uporablja Google Analytics za anonimizirano analizo prometa obiskov. Za sledenje vaše seje, Google Analytics shrani piškotek na vaš računalnik, ki vsebuje identifikacijsko številko seje. Podatki seje se prenesejo in shranijo na Googleovih strežnikih.
Identifikacija je anonimizirana in ne vsebuje vaše elektronske pošte, telfonske številke, imena in priimka ipd. Vaš IP naslov se posreduje na Google. Google shrani anonimiziran IP naslov na način, da se zadnji oktet naslova izniči. Vse informacije o Google Analytics piškotkih si lahko preberete na tej povezavi.
Te podatki so za nas pomembni, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo in spremljamo učinkovitost spletne strani.

Brisanje piškotkov

Ob prvem obisku spletne strani se pokaže okno, kjer lahko dovolite ali zavrnete uporabo piškotkov.
Piškotke lahko ročno pobrišete. Spodaj so navodila, kako se briše piškotke na nekaj najbolj pogosto uporabljenih brskalnikov.

Če uporabljate brskalnik, ki ga ni na seznamu. Prosimo, da sami pogledate dokumentacijo za brisanje piškotkov.