Kovani izdelki

Naša ponudba izdelkov vključuje:

Dvoriščna vrata: Naša kovana dvoriščna vrata združujejo funkcionalnost, estetiko in varnost. Vsak izdelek je izdelan po meri, da se popolnoma prilega vašemu domu.

Okenske mreže: Kovane okenske mreže so elegantna rešitev za dodatno varnost in estetski dodatek k vašemu domu. Nudimo različne vzorce in stile, prilagojene vašim željam.

Stopniščne ograje: Naše kovane stopniščne ograje so prava umetnina, ki varujejo in hkrati dopolnjujejo vaš prostor. Vsaka ograja je ročno oblikovana in prilagojena vašim željam.

Vrtne ograje: Ustvarite edinstveno mejo vašega vrta z našimi kovanimi vrtnimi ograjami. Izberite slog, ki odraža vašo osebnost in estetski okus.

Balkonske ograje: Poudarite lepoto vašega balkona z našimi kovanimi balkonskimi ograjami. Vsaka ograja je izdelana s posebno pozornostjo do detajlov.

Svetila: Naša kovana svetila prinašajo svetlobo in umetniški izraz v vsak prostor. Raznolika ponudba vključuje kovane luči različnih stilov in velikosti.

Unikatne figure: Naši unikatni kovaški izdelki so pravo umetniško delo. Figurice iz kovanega železa dodajo poseben pečat vašemu domu ali vrtu.

Vodnjaki: Ustvarite osvežujočo točko v vašem vrtu z našimi kovanimi vodnjaki. Vsak vodnjak je edinstven in izdelan s posebno pozornostjo do detajlov.

Mreže za cerkve in kapelice: Nudimo kovane mreže za cerkve in kapelice, ki združujejo trdnost, estetiko in versko simboliko.

Kovani izdelki po naročilu: Poleg standardne ponudbe vam nudimo možnost naročila posebnih kovanih izdelkov, ki bodo popolnoma prilagojeni vašim željam.

Naša strast do umetnostnega kovaštva je vidna v vsakem detajlu, saj smo specializirani za ustvarjanje edinstvenih in ročno oblikovanih kovanih izdelkov. Pri podjetju Umetnostno kovaštvo Rotar združujemo tradicijo, mojstrstvo in sodobne tehnike, da ustvarimo vrhunske kovane izdelke, ki bodo izpolnili vaša pričakovanja. Obrnite se na nas in nam zaupajte oblikovanje vašega edinstvenega kovanega izdelka!