Peskanje

Peskanje je postopek, ki do popolnosti odstrani še tako trdovratne nečistoče. Kovinske površine tako dosežejo visoko kakovostno in estetsko raven, hkrati pa ohranijo svojo trdnost in obstojnost.

Storitve peskanja pri Umetnostnem kovaštvu Rotar vključujejo:

Natančno peskanje pločevine: S pomočjo visokokakovostne opreme za peskanje natančno obdelamo kovinske plošče, kar omogoča odstranjevanje nečistoč, rje in drugih neželenih elementov.

Priprava površin za barvanje: Peskanje je odličen način priprave kovinskih površin pred barvanjem. Zagotavljamo gladke in čiste površine, ki so pripravljene za nanos barve, kar zagotavlja trajno zaščito in estetski videz.

Obnavljanje kovinskih izdelkov: S peskanjem lahko obnovimo stare kovinske izdelke, odstranimo sledi staranja in jim povrnemo svež videz. To je odlična rešitev za ohranjanje dediščine ali obnovo starinskih kovinskih elementov.

Odstranjevanje barve in premazov: Peskanje omogoča učinkovito odstranjevanje stare barve, premazov in drugih zaščitnih slojev, kar omogoča ponovno obdelavo ali prenovo kovinskih izdelkov.

Priprava kovinskih površin za varjenje: Peskanje je ključna pri pripravi kovinskih površin pred varjenjem, saj zagotavlja čisto in brezhibno površino, kar prispeva k trdnosti in kakovosti varjenja.

Pri Umetnostnem kovaštvu Rotar se zavezujemo k tehnologiji peskanja, ki omogoča natančno in učinkovito obdelavo različnih kovinskih materialov.

Ali ste vedeli, da je peskanje nekaterih izdelkov cenovno veliko bolj ugodno od nakupa novih? V galeriji je nekaj primerov, ki smo jih opravili pri nas.